Saltar a continguts

Llar d'avis de la Parròquia de St. Cugat LA LLAR

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Agenda

28/02/2008
Exposició
EXCURSIÓ A SITGES
Festival de PATCHWORK

Sortim amb autocar de Sant Cugat i fem cap a Sitges per Vilafranca del Penedès. Esmorzarem a Sitges mateix i desprès ens dirigim a les diferents exposicions i que comencen totes a les 11.00 hores. Aquest any la Fira torna a estar ubicada en el Passeig de la Ribera, o millor dit al costat de la platja, lo qual està a cinc minuts a peu des de dalt del Mirador. Molt còmode d'arribar-hi!. Pels amants dels museus hi haurà temps de sobre per anar a visitar-los i el que no vol ni una ni altre cosa, pot anar a fer un tomb per la vila o pendre el sol a la platja si es que en fa. Cap a les dos anem a dinar a Canyelles, on ens preparen el menú següent: Enciam variat Albergínia farcida Fregit de peix (lluç, calamar, escat i llagostí) Postres Pa, vi, aigua mineral, copa de cava, cafè i gotes També hi haurà ball per qui tingui ganes de moure el cos una mica més i fer gresca i un cop acabat tornem a Sant Cugat del Vallès. El cobre serà el dilluns 25 de febrer a les 5 de la tarda.

Lloc: Darrera els jardins del Monestir. - Pg. Francesc Macià - S. Cugat del Vallès
Horari: Sortida a les 8.30 hores
Organitza: LLAR D'AVIS DE LA PARROQUIA
Imparteix: TEMPLE-TOURS
Preu: Per persona: 31.70 euros + 4 euros entrada al total de les exposicions. El que no vulgui anar a les exposicions que ho faci constar a l'hora d'inscriure's.
Límit d'inscripció: 25/02/2008

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a trucar a la Llar.