Saltar a continguts

Llar d'avis de la Parròquia de St. Cugat LA LLAR

Navegació

Menú principal

Història

Imatge de complement
Ampliar imatge
Origen de la LLar d'Avis
Breu història

Aquesta entitat va ser formada per un grup de voluntaris de Sant Cugat del Vallès en l'any 1980 amb l'aprovació i l'impuls de la parròquia de Sant Pere d'Octavià (Monestir), essent Rector Mn. Juli Nàjera, a fi de poder donar caliu, salut i més qualitat de vida a les persones grans sense distincions. Els estatuts de l'Associació civil, signats pels socis fundadors el 29 de novembre de 1980 consten en el registre d'associacions de la Generalitat de Catalunya, amb nº. 5156 de data 24 d'abril de 1990.

Els objectius de la Llar d'Avis són promoure el benestar de la gent gran i animar les seves aportacions fent veure la seva enriquidora qualitat, que és fruit indiscutible de la experiència.

La seu social de la Llar i les seves activitats es fan en els locals i jardí de la finca Can Gatxet (antiga Masia) que ara usufructuem, de la que és propietària la parròquia per llegat condicionat del seu antic propietari Sr. Joan Auladell i Serrabogunyà.

La finca reuneix les condicions necessàries per assolir la gran quantitat d'activitats i serveis que ofereix, atès que disposa d'espai interior i d'instalacions adients a més d'un jardí de més de dos mil metres quadrats. 

 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats